Heliox

Heliox is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf, dat zich specialiseert in het ontwikkelen, produceren en leveren van geschakelde vermogensomzetters en aanverwante producten in een business to business omgeving. Ondanks de jonge organisatie, is er veel ervaring op het gebied van ontwikkeling en een uitgebreid netwerk met (professionele) klanten. We hebben de ambitie om de komende jaren flink door te groeien, waardoor er interessante uitdagingen op een aantal afdelingen gaan ontstaan.


In de groep Solar ontwikkelen en leveren we unieke type micro omvormers voor solar panelen. De groep ontwerpt de systemen en deze worden vaak projectmatig geleverd. Voor deze groep zijn we op zoek naar versterking in de vorm van een Business Development Manager Solar.

In deze functie

Ben je verantwoordelijk voor het volledige Business Development proces solar en de daarbij behorende projecten in de breedste zin van het woord. Stakeholders zijn (naast Heliox) installateurs, paneelbouwers, distributeurs en kennisinstellingen.

Jouw taken

  • Opzetten en uitvoeren van de Business Development proces Solar, met ondersteuning van de R&D groep en de productie site. Vormgeven in executeren van het verkoopproces van innovatieve solar producten in een nieuwe, zich snel ontwikkelende omgeving. Het mee ontwikkelen van deze markt
  • Je bent communicatief sterk, creatief en initiatiefrijk. Je kunt en mag zelf business cases bouwen en kunt deze ook zelf (laten) uitvoeren.
  • Je ziet een uitdaging in het blijven verbeteren van producten en diensten op de solar markt en kunt deze ook via het verkoopproces materialiseren.

Wij zoeken

Een ambitieuze professional die graag zeer breed, initiërend en ook uitvoerend bezig wil zijn. Je voelt je thuis in een dynamische en internationale omgeving. Jouw profiel:

  • Afgeronde hbo/universitaire-opleiding, voorkeur richting elektrotechniek, technische affiniteit met de solar toepassingen is een pre.
  • Je beschikt over goede en uitgebreide contacten in de (internationale) solar markt.
  • Zelfstandig kunnen werken, heeft plezier in het ontdekken van business opportunities en deze ook verzilveren.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel in woord als geschrift, bij voorkeur ook Duits. 
  • Denkend in oplossingen, niet in problemen.
  • Geen negen tot vijf mentaliteit, je kunt genieten van dynamiek.
  • Naast de natuurlijke doelgerichtheid zoeken we ook sociale vaardigheden en motiverend vermogen.

Interessant?

Leuk dat je wellicht met ons wilt gaan werken. Stuur ons een mail naar "Info@heliox.nl" zodat we elkaar kunnen leren kennen!