Heliox

Heliox is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf, dat zich specialiseert in het ontwikkelen, produceren en leveren van geschakelde vermogensomzetters en aanverwante producten in een business to business omgeving.Ondanks de jonge organisatie, is er veel ervaring op het gebied van ontwikkeling en een uitgebreid netwerk met (professionele) klanten. We hebben de ambitie om de komende jaren flink door te groeien, waardoor er interessante uitdagingen op een aantal afdelingen gaan ontstaan.

In de groep Automotive ontwikkelen en leveren we snellaadsystemen voor onder andere elektrische bussen. De groep ontwerpt de laadsystemen en levert deze projectmatig. Voor deze groep zijn we op zoek naar versterking in de vorm van een Junior Business Developer Solar

In deze functie

Ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning bij het verkoopproces van nieuwe laadsystemen en de daarbij behorende projecten in de breedste zin van het woord. Stakeholders zijn (naast Heliox) de vervoersmaatschappijen, charge point operators, bussenbouwers, aanbestedende overheden en energiemaatschappijen.

Jouw taken

  • Ondersteuning van het verkoopproces van innovatieve producten in een nieuwe, zich snel ontwikkelende omgeving. Het mee ontwikkelen van deze markt
  • Je dient creatief en initiatiefrijk te zijn om het verkoopproces mee te ontwikkelen. Je kunt zelf business cases bouwen en mag deze ook zelf ontdekken. Je bent een goede sparringpartner voor de business developers. Stelt telkens de vraag: hoe kan het beter, en komt met een voorstel of wil er samen aan gaan werken.
  • Je ziet een uitdaging in het blijven structureren van het verkoopproces binnen een snel groeiende onderneming.

Wij zoeken

Een ambitieuze professional die graag zeer breed,  initiërend en ook uitvoerend bezig wil zijn. Je voelt je thuis in een dynamische en internationale omgeving. Je bent in staat om op termijn door te groeien naar Sales Manager of Business Development Manager

Jouw profiel:

  • Afgeronde hbo/universitaire-opleiding, voorkeur richting elektrotechniek, affiniteit met snelladers en e-mobility is een pre.
  • Zelfstandig kunnen werken, heeft plezier in het ondersteunen om projecten binnen te halen, ook vele zaken nog niet geheel duidelijk zijn. Onduidelijkheid moet geen show-stopper zijn, juist de aanmoediging om met je collega’s een stapje extra te zetten.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel in woord als geschrift, bij voorkeur ook Duits.
  • Denkend in oplossingen, niet in problemen.
  • Geen negen tot vijf mentaliteit, je kunt genieten van dynamiek.
  • Naast de natuurlijke doelgerichtheid zoeken we ook sociale vaardigheden en motiverend vermogen.

Interessant?

Leuk dat je wellicht met ons wilt gaan werken. Stuur ons een mail naar "Info@heliox.nl" zodat we elkaar kunnen leren kennen!