Heliox

Heliox is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf, dat zich specialiseert in het ontwikkelen, produceren en leveren van geschakelde vermogensomzetters en aanverwante producten in een business to business omgeving. Ondanks de jonge organisatie, is er veel ervaring op het gebied van ontwikkeling en een uitgebreid netwerk met (professionele) klanten. We hebben de ambitie om de komende jaren flink door te groeien, waardoor er interessante uitdagingen op een aantal afdelingen gaan ontstaan.

In de groep Automotive ontwikkelen en leveren we snellaadsystemen voor onder andere elektrische bussen. De groep ontwerpt de laadsystemen en levert deze projectmatig. Voor deze groep zijn we op zoek naar versterking in de vorm van Power Electronics Engineer Automotive.

In deze functie

Werk je aan afwisselende en uitdagende projecten voor onze groeiende klantenkring. Je bent verantwoordelijk voor het uitdenken van toepassingen voor onze laders en aanvullende klanten wensen op het gebied van elektronica of elektrotechniek. Tevens zal je een rol krijgen in het (preventieve) verbeteren en controleren van onze producten.

Jouw taken

  • Bouwen / ontwikkelen van (nieuwe) producten binnen een hecht team, waarbij er technisch op meerdere vlakken een beroep op je wordt gedaan: elektrisch, software en mechanisch.
  • Het verzorgen van documentatie voor overdracht naar productie en installatie partners
  • Het maken en van meetopstellingen, testen en uiteindelijk vrijgave met instanties

Wij zoeken

een ambitieuze professional die graag zeer breed,  initiërend en ook uitvoerend bezig wil zijn. Je voelt je thuis in een dynamische en internationale omgeving. Je bent in staat om op termijn door te groeien naar Senior Designer.

Jouw profiel:

  • Opleiding HBO, richting Elektronica, met een specialisatie in Elektrotechniek. Meet & Regel- techniek, Autotechniek, Mechatronics, Industriële Automatisering of vergelijkbaar
  • Kennis van vermogenselektronica en de toepassingen hiervan.
  • Relevante en recente werkervaring in de apparatenbouw is een pré.
  • Kennis van geldende (veiligheids- en elektrotechnische normen en richtlijnen (NEN 3140, NEN 1010) is een pré.
  • Veel affiniteit met het gebruik van computerprogramma’s en diagnose tools en testapparatuur.
  • Geen negen tot vijf mentaliteit, je kunt genieten van dynamiek.
  • Naast de natuurlijke doelgerichtheid zoeken we ook sociale vaardigheden en motiverend vermogen.

Interessant?

Leuk dat je wellicht met ons wilt gaan werken. Stuur ons een mail naar "Info@heliox.nl" zodat we elkaar kunnen leren kennen!